Nu ska vi ta och gå igenom grunderna i enkel strategi för att vinna Black Jack. Det är ett spel där man både behöver tur och skicklighet för att vinna så det är kanske inte så konstigt att många spelare letar efter den perfekta Black Jackstrategin. En av de enklaste strategierna för detta spel är ett enkelt matematiskt system som i tabellform visar dig hur du ska agera i varje situation för att maximera ditt spel. Något man dock alltid måste tänka på när man använder en sådan strategi är att det inte finns några garantier för vinst. Det ger bara de bästa handlingarna i spelet för att vinna på lång sikt.

Tabeller

Denna enkla form av strategi för Black Jack innebär att man använder sig av en serie tabeller som man måste memorera eller ha bredvid sig när man spelar online. Ett enklare sätt att använda dem om man inte vill memorera hela tabellerna är att försöka lära sig se mönster i olika kortdrag. I denna form av tabeller så kommer du att se de bästa dragen du kan göra matematiskt baserat på vilka kort du har på hand och på vilket kort som visas i given. Något som är bra att veta är att de flesta landbaserade kasinon inte tillåter att man har med dessa tabeller vid spelborden. Spelar du online står det dig helt fritt att använda strategitabeller.

När man spelar med strategitabeller så gäller det att alltid komma ihåg att dem är till för spel på lång sikt så ge inte upp bara för att det inte fungerar första gången eller de tre första spelen. För att bli bra på Black Jack behöver man ha tålamod och speciellt om man tänker använda sig av tabeller.

Den bästa kombinationen för att bli en lyckosam Black Jackspelare är att kombinera strategi med smart hantering av sina spelpengar. Då kommer du att komma långt genom att kunna hålla förlusterna nere och öka dina chanser att vinna.